Ondertekend coalitieakkoord 2022-2026

29 apr 2022
Voorpagina met titel coalitieakkoord
‘Bouwen aan een duurzaam, sociaal en veilig Drimmelen’

Na een voorspoedig verlopen proces van coalitievorming onder leiding van dhr. Peter van der Velden vond op vrijdagmiddag 29 april 2022 de ondertekening plaats van het definitieve akkoord voor de periode 2022-2026.

De partijen Lijst Harry Bakker, VVD Drimmelen en Groen Drimmelen (VP/D66) zijn erg tevreden over de uitkomst van de onderhandelingen en optimistisch over de toekomst. De coalitiepartijen: “Het akkoord is een mooie basis voor een stabiele coalitie. Met het programma willen we weer de brug slaan tussen inwoners en de gemeente en daarin zijn we ambitieus. Natuurlijk kunnen we deze stappen alleen zetten als we dit samen met onze inwoners, ondernemers en alle partijen in de gemeenteraad doen. Daar gaan we graag mee aan de slag! Op die manier bouwen we aan een duurzaam, sociaal en veilig Drimmelen.”

Het coalitieakkoord ‘‘Bouwen aan een duurzaam, sociaal en veilig Drimmelen’ is hieronder te bekijken:

Behandeling coalitieakkoord op 12 mei

Op 12 mei 2022 behandelt de gemeenteraad het coalitieakkoord tijdens een openbare raadsvergadering. Bij de stukken van die raadsvergadering op de gemeentelijke website komt het volledige coalitieakkoord ook te staan.