Oproep aan scholen en verenigingen in de gemeente Drimmelen om per 1 januari 2020 oud papier en karton uit huishoudens mee in te zamelen

9 okt 2019
Sinds jaar en dag wordt het oud papier en karton uit huishoudens op zaterdagen ingezameld door vrijwilligers van scholen en verenigingen. De vrijwilligers van deze scholen en verenigingen zorgen ervoor dat dit oud papier en karton in de inzamelvoertuigen van een professioneel inzamelbedrijf terecht komt.

Doordat er op 1 januari 2020 één vereniging stopt met inzamelen, roepen wij andere scholen en verenigingen op om deze plaats structureel in te vullen!

Deelname is wel vrijwillig is maar niet vrijblijvend! Van de school/vereniging wordt verwacht dat op basis van een inzamelschema er vrijwilligers van minimaal 18 jaar kunnen worden ingezet. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover!

Bent u als vereniging geïnteresseerd? Neem dan contact op met Karel van Twist van de gemeente Drimmelen, bereikbaar op het rechtstreeks telefoonnummer 0162-690222 of via email kvantwist@drimmelen.nl.