Reclame bij evenementen

Wilt u reclame maken voor uw evenement? Meld dit dan 4 weken voor aanvang van het evenement bij de gemeente.

Via de Vergunningchecker ontdekt u meteen wat u hiervoor allemaal moet doen/regelen. Kies daar de activiteit die u wilt aanvragen, door op de knop die daar bij hoort te klikken. Volg de vragen om te weten aan welke verplichtingen u moet voldoen. Start de check via de knop hieronder:  

U kunt de Vergunningchecker en het ‘direct aanvragen’ het beste op een pc of laptop openen en invullen. Helaas werkt de Vergunningchecker (nog) niet op alle telefoons/tablets even goed en vaak moeten er ook grotere documenten bij een aanvraag geüpload worden, waardoor het sowieso handiger is om dat op de laptop of pc te doen. Soms helpt het wel om uw scherm een kwartslag te kantelen, mocht u het toch willen proberen op telefoon/tablet, maar niet bij alle telefoons/tablets geeft dat de oplossing. Daarom het advies om hiervoor een pc of laptop te gebruiken.  

Ga naar de Vergunningchecker

Na het doorlopen van de Vergunningchecker krijgt u in de linker kolom onder ‘verplichtingen’ te zien wat u moet aanvragen. Per verplichting kunt u die dan direct regelen door op de knop ‘direct aanvragen’ onderaan de pagina van de Vergunningchecker te klikken.   

 

Direct online melden 

U kunt de melding voor reclame bij evenementen hier ook direct online regelen, buiten de Vergunningchecker om: 

Direct regelen

U komt dan op een apart inlogscherm (Geodan Vergunning Intaker). Daar kunt u inloggen met uw account of een account aanmaken als u dat nog niet hebt. Na het inloggen krijgt u een overzicht van mogelijke aanvragen. Maak daar uw keuze en druk op ‘aanvraag starten’.

Procedure: hoe werkt het na de aanvraag?   

Als uw melding bij ons binnen is, krijgt u van ons een automatische bevestiging. Op een later moment krijgt u per e-mail nog een ontvangstbevestiging van de behandelaar. Hebt u 14 dagen voor het evenement niets van ons gehoord, dan kunt u de reclame voor uw evenement plaatsen.

Contact  

Hebt u hier nog vragen over? Of lukt het niet om het formulier digitaal in te vullen?   

Neem dan contact op met de gemeente, telefoonnummer 140162 of per e-mail: gemeente@drimmelen.nl

Aan het maken van reclame voor evenementen zijn voorwaarden verbonden.

De voorwaarden die daarvoor gelden staan op het meldingsformulier. 

Geen