Regentonnenactie 2020

20 okt 2020

Tijdens de week van ‘Ons Water’ 2020 vraagt de gemeente Drimmelen extra aandacht voor waterbesparing. De gemeente Drimmelen zet in op duurzaamheid en vindt het enorm belangrijk dat we bewust omgaan met het water dat we beschikbaar hebben en organiseert daarom opnieuw een speciale regentonnenactie. Voor slechts € 39,95 kunt u nu een regenton aanschaffen en water besparen! Deze actie is een samenwerking met Agri Centrum Made.

Voordelen regenton

Door het gebruik van een regenton wordt regenwater opgevangen, voordat het in de afvoer verdwijnt. Dit water kan dan worden gebruikt om de planten (buiten, maar ook binnen!) water te geven. Op die manier hoeft daar geen water uit de waterleiding en/of grondwater voor gebruikt te worden. Regenwater is zelfs vele malen beter voor de planten, aangezien dit niet ‘behandeld’ is om te kunnen dienen als drinkwater. Én het scheelt u in de portemonnee, want voor drinkwater moet u betalen en voor regenwater niet. Het zijn de kleine dingen die het doen, want al die kleine dingen samen.. maken een groot verschil!

Coronaproof

Om de actie coronaproof te laten verlopen stelt de gemeente waardebonnen beschikbaar die de mensen thuis zelf kunnen downloaden. Deze waardebonnen kunnen, enkel op afspraak, op een later moment per huishouden ingeleverd worden bij Agri Centrum Made.

Let op: hiervoor moet u dus eerst telefonisch contact opnemen met Agri Centrum Made om een dag en tijdstip af te spreken. U kunt niet zonder afspraak langsgaan voor het afhalen van uw regenton. Op die manier spreiden we het bezoek van de mensen. En heeft u klachten die mogelijk horen bij het coronavirus? Annuleer dan uw afspraak en plan deze opnieuw in.

Actievoorwaarden

 • De actie loopt van 20 t/m 31 oktober 2020. Maak binnen die periode telefonisch uw afspraak voor het ophalen op een later moment.
 • Er zijn 100 regentonnen beschikbaar voor inwoners van de gemeente Drimmelen.
 • U kunt per huishouden 1 regenton kopen en voor deze actie geldt: op = op.
 • De regenton is compleet met voet, deksel, kraan en overloopstuk voor de regenwaterafvoerpijp.

Normaal gesproken kosten deze regentonnen €59,95 per stuk. De gemeente Drimmelen legt € 10,- per regenton voor u bij en Agri Centrum Made geeft daarbovenop nog eens € 10,- korting. Hierdoor hoeft u slechts € 39,95 bij te betalen voor zo’n handige regenton.

Hoe werkt het?

Heeft u interesse in een van de regentonnen met bijbetaling van slechts € 39,95?

 1. Bel dan voor 31 oktober 2020 naar Agri Centrum Made: 0162- 683500. U krijgt direct te horen of er nog een regenton voor u beschikbaar is, want op = op. Maak daarna een afspraak voor het afhalen van uw regenton. Deze afspraak zal op een later moment plaatsvinden, waardoor de bezoekers zo veel als mogelijk worden verspreid en drukte wordt voorkomen. In verband met corona is het dus niet mogelijk om een regenton af te halen zonder afspraak.
   
 2. Download de kortingsbon voor uw regenton onderaan deze pagina. Print de kortingsbon uit en neem deze mee naar uw afhaalafspraak.
   
 3. U bezoekt op het afgesproken moment (zie stap 1) Agri Centrum Made, levert uw kortingsbon in, betaalt het restantbedrag van €39,95 daar ter plaatse en daarna kunt u uw regenton meenemen.