Regentonnenactie 2021

19 okt 2021
De gemeente Drimmelen vindt het enorm belangrijk dat we bewust omgaan met het water dat we beschikbaar hebben. Daarom organiseren we tijdens de Week van Ons Water 2021 ook dit jaar weer een speciale regentonnenactie. Voor slechts € 39,95 kunt u een regenton aanschaffen en water besparen! Deze actie is een samenwerking met Agri Centrum Made.

Voordelen regenton

Door het gebruik van een regenton wordt regenwater opgevangen, voordat het in de afvoer verdwijnt. Dit water kan dan worden gebruikt om de planten (buiten, maar ook binnen!) water te geven. Op die manier hoeft daar geen water uit de waterleiding en/of grondwater voor gebruikt te worden. Regenwater is zelfs vele malen beter voor de planten, aangezien dit niet ‘behandeld’ is om te kunnen dienen als drinkwater. Én het scheelt u in de portemonnee, want voor drinkwater moet u betalen en voor regenwater niet. Het zijn de kleine dingen die het doen, want al die kleine dingen samen.. maken een groot verschil!

Kosten

Normaal gesproken kosten deze regentonnen €79,95 per stuk. De gemeente Drimmelen legt € 30,- per regenton voor u bij en Agri Centrum Made geeft daarbovenop nog eens € 10,- korting. Hierdoor hoeft u slechts € 39,95 bij te betalen voor zo’n handige regenton. Let op: OP = OP.

Hoe werkt het?

Heeft u interesse in een van de regentonnen met bijbetaling van slechts € 39,95?

  1. Bel dan voor 30 oktober 2021 naar Agri Centrum Made: 0162- 683500. U krijgt direct te horen of er nog een regenton voor u beschikbaar is, want op = op. Maak daarna een afspraak voor het afhalen van uw regenton. Het is niet mogelijk om een regenton af te halen zonder afspraak.
  2. Download de kortingsbon voor uw regenton onderaan deze pagina. Print de kortingsbon uit en neem deze mee naar uw afhaalafspraak.
  3. U bezoekt op het afgesproken moment (zie stap 1) Agri Centrum Made, levert uw kortingsbon in, betaalt het restantbedrag van €39,95 daar ter plaatse en daarna kunt u uw regenton meenemen.

Actievoorwaarden

  • Er zijn 100 regentonnen beschikbaar voor inwoners van de gemeente Drimmelen, met een eigen bijdrage van €39,95.
  • De actie loopt van 19 t/m 30 oktober 2021. Maak binnen die periode telefonisch uw afspraak bij Agri Centrum Made voor het ophalen op een later moment.
  • U kunt per huishouden 1 regenton kopen en voor deze actie geldt: OP = OP.
  • De regenton is compleet met voet, deksel, kraan en overloopstuk voor de regenwaterafvoerpijp.

Download hier uw kortingsbon: