Sjors Sportief & Sjors Creatief in de gemeente Drimmelen

24 mei 2018
Met ingang van het nieuwe schooljaar 2018 -2019 biedt de gemeente Drimmelen alle basisschoolleerlingen een laagdrempelige kennismaking met sportverenigingen en culturele instellingen binnen de gemeente. Dit sport- & cultuurstimuleringsproject genaamd: ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur. Alle verenigingen/aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun (naschoolse) activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waarop kinderen zich vervolgens digitaal kunnen inschrijven.

Meld uw activiteit ook aan!

Sjors geeft kinderen de kans om zich te oriënteren op de diverse takken van sport & cultuur en stimuleert kinderen om actief deel te nemen. Hiervoor hebben wij u nodig: uw activiteit is een belangrijke bijdrage voor het draagvlak dat de gemeente met dit project nodig heeft.

Uw activiteit, wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjorsboekje wordt in september op alle basisscholen in de gemeente verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulering.nl, zodat we er samen een succes van kunnen maken!

Meer informatie?

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dit kan natuurlijk, neem dan contact op met benjamin.vanwanrooij@surplus.nl