Snel en simpel meldingen doen met de gemeente Drimmelen app

9 aug 2019
Losliggende stoeptegels, achtergelaten zwerfvuil, vernield straatmeubilair of verstopte rioleringen in de buitenruimte. Het zijn voorbeelden die door de gemeente opgelost worden na een melding. Inwoners van de gemeente Drimmelen kunnen vanaf 6 mei deze meldingen direct doen met hun smartphone via de gratis Drimmelen app.

Samen de gemeente mooi, veilig en schoon houden

‘De Drimmelen app is een gratis app voor de smartphone, waarmee je eenvoudig problemen in jouw straat en wijk kunt melden bij de gemeente. Op deze manier kunnen de inwoners van Drimmelen 24 uur per dag en 7 dagen per week een melding doen’, vertelt wethouder Harry Bakker. ‘In de eerste 4 maanden van dit jaar hebben we ruim 1300 meldingen ontvangen. Deze meldingen gaan onder meer over kapotte straatverlichting, het snoeien van struiken en over losliggende stoeptegels. Door het sturen van een melding via de app en het bijsluiten van een foto met de exacte locatie helpen we elkaar om de gemeente Drimmelen mooi, veilig en schoon te houden’, aldus de wethouder. Via de app krijgen de mensen een bericht terug. Daarin staat wat de gemeente met de melding heeft gedaan.

Een aantal eenvoudige stappen

Met een aantal gemakkelijke stappen kan de melding geplaatst worden. Uiteraard kunnen de inwoners van Drimmelen ook nog steeds een melding doen via het formulier op www.drimmelen.nl/meldpunt, via email gemeente@drimmelen.nl, telefoon 140162 of door een bezoek aan het gemeentehuis.

Drimmelen app downloaden

Voor een smartphone met Android, kan de Drimmelen app gratis worden gedownload via de Google Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=online.straatbeeld.drimmelen).
Voor de iPhone, kan de Drimmelen app gratis worden gedownload via de iTunes App Store(https://itunes.apple.com/nl/app/gemeente-drimmelen/id1462808882?mt=8)