Start werkzaamheden Crullaan vanaf 6 september 2021

6 sep 2021
De Crullaan is een belangrijke weg in Made die aansluit op meerdere woonwijken. Om de weg veiliger te maken voor langzaam verkeer passen we de inrichting aan. De werkzaamheden daarvoor starten op 6 september en duren naar verwachting tot half december 2021. Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding voor het doorgaande verkeer.

Planning

Op 30 augustus 2021 kappen we de bomen waarvoor vergunning is verleend. Aannemer Landheer Infra start op 6 september 2021 met de werkzaamheden.

De aannemer voert het werk uit in twee fases:

  • Fase 1: Vanaf de rotonde tot en met de kruising Kempsstraat.
  • Fase 2: Vanaf de kruising Kempsstraat tot de Van Gilslaan.

Het openbaar vervoer heeft ontheffing om tijdens de werkzaamheden door het werkgebied te rijden. Voor het overige verkeer is het werkgebied (fase 1 en fase 2) tijdens de werkzaamheden afgesloten. De omleidingsroute voor het doorgaande verkeer is aangegeven met verwijzingsborden. Meer informatie over de route vindt u op de Bouwapp. Het lokale verkeer kan via de wegen in de omgeving de eigen route vinden.

Informatie tijdens de uitvoering via de BouwApp

De voortgang van het project is te volgen via de Bouw App. De BouwApp kunt u gratis downloaden in de Appstore of Google Play Store van uw smartphone of tablet. In de BouwApp plaatsen wij regelmatig berichtjes. Als u het project ‘Verbeteren verkeersveiligheid Crullaan Made’ toevoegt aan uw favorieten, krijgt u automatisch een melding als wij nieuwe informatie plaatsen.

Logo BouwApp
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
BouwApp

Meer informatie over het project is ook te vinden op: www.drimmelen.nl > projecten openbare ruimte > Verbeteren verkeersveiligheid Crullaan