Uitbreiding terrein PACT by Prinse zorgt voor positieve ‘reuring’ rondom De Randoet

2 dec 2019
Jeroen Prinse van PACT by Prinse is een enthousiaste en ambitieuze jonge ondernemer in onze gemeente met ontzettend veel leuke ideeën om zijn huidige activiteiten uit te breiden. Om die plannen te kunnen realiseren verhuurt de gemeente Drimmelen per 1 januari 2020 een deel van het buitenterrein van zwembad De Randoet aan hem.

Buitenterrein De Randoet

PACT by Prinse maakt momenteel al gebruik van een gedeelte van het terrein bij de Randoet in afstemming met de huidige exploitant van het zwembad, maar vanaf volgend jaar verhuurt de gemeente een groter deel van het terrein (1,6 hectare) rechtstreeks aan PACT by Prinse. Deze week vond de ondertekening van de huurovereenkomst plaats om dit mogelijk te maken. Tussen het terrein van het zwembad en het terrein van PACT by Prinse komt een afscheiding te staan en het terrein krijgt een eigen ingang vanaf de bestaande parkeerplaats van het zwembad.

Plannen PACT by Prinse

Er zijn volop ideeën voor het terrein, waaronder een beachvolleybalveld dat als wens uit de laatste ‘jongeren gemeenteraad-dag’ in onze gemeente naar voren kwam. Het doel van PACT by Prinse is om er een groot outdoor sport en recreatie centrum van te maken dat het hele jaar geopend is en waarbij samengewerkt wordt met andere (lokale) ondernemers met elk hun eigen expertise. “Nu kunnen we echt los met het uitvoeren van de plannen die we in gedachten hebben”, geeft Jeroen Prinse aan. Het doel is om nog meer variatie in het aanbod aan te brengen en op dit buitenterrein meer mensen het hele jaar door te kunnen laten sporten. Ook is de intentie er vanuit PACT by Prinse om samen te gaan werken met de toekomstige exploitant van het zwembad en elkaar daarmee nog meer te kunnen versterken.

Felicitatie door wethouder Jan-Willem Stoop

Wethouder Jan-Willem Stoop feliciteert Jeroen Prinse en wenst hem veel succes toe met deze nieuwe uitdaging. Daar voegt Jan-Willem Stoop aan toe: “We willen het gebied multifunctioneel inzetten en positieve ‘reuring’ creëren rondom beide zwembaden in onze gemeente. Bijzonder mooi om te zien hoeveel mensen PACT by Prinse in beweging brengt en op deze manier bijdraagt aan de bevordering van de gezondheid en gezelligheid. In Made biedt deze overeenkomst een mooie kans om elkaar op die manier te versterken.”