Uitnodiging bewonersavonden renovaties Het Puzzelbad en De Randoet

21 jun 2019
Na de zomer starten er renovatiewerkzaamheden aan de zwembaden Het Puzzelbad en De Randoet. De renovatiewerkzaamheden zijn gepland vanaf 9 september 2019 t/m 15 april 2020. Beide baden worden dan toekomstbestendig gemaakt (voor tenminste de komende 25 jaar) en duurzaam gerenoveerd. Ook wordt er aan beide baden een splashcentrum met waterspeeltoestellen toegevoegd om de kinderen wat meer speelmogelijkheden te bieden.

Informatieavonden

Voor de omgeving van de zwembaden en andere geïnteresseerden in deze toekomstplannen organiseert de gemeente Drimmelen zowel in Terheijden als in Made een informatieavond.

De Randoet
Datum:            25 juni 2019
Tijd:                 19.30 uur
Locatie:           De Randoet (in de kantine van het zwembad) in Made

Het Puzzelbad
Datum:            1 juli 2019
Tijd:                 19.30
Locatie:           De Cour in Terheijden

Tijdens deze avonden geven we informatie over de werkzaamheden en wat de (mogelijke) gevolgen op het gebied van overlast tijdens deze werkzaamheden kunnen zijn. De verwachting is dat de omgeving van De Randoet hier weinig overlast van zal ondervinden. Het Puzzelbad ligt daarentegen midden in het dorpscentrum en dat vormt een andere situatie met andere uitdagingen. We vertellen er tijdens de informatieavonden graag meer over. U bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn.