Uitnodiging: bijeenkomst E-veld Terheijden

14 jun 2019

Datum:    19 juni 2019
Tijd:         inloop vanaf 19.15 tot circa 21.30 uur
Locatie:   Ons Thuis, Bredaseweg 20, 4844 CL Terheijden

Aan de noordkant van Terheijden vind u straks een nieuwe woonbuurt waar de mensen groen wonen en leven: het E-veld. Een prettige, dorpse buurt met ongeveer 40 woningen. Het E-veld is een plek voor mensen die net een beetje anders durven te wonen en te leven. In een groene wijk waar ruimte is voor uzelf en om elkaar te ontmoeten. Een wijk waar u samen met uw buren mag bepalen hoe u het groen inricht en gebruikt. Omgeven door groen en grenzend aan het landelijk gebied. Een plek waar u kunt genieten. In een woning die wordt gebouwd met duurzame materialen, zeer energiezuinig is en klaar is voor de toekomst. Dat maakt het E-veld een unieke plek om te wonen.

Is wonen op het E-veld iets voor u? Of wilt u er meer van weten? Laat u dan informeren over de achterliggende visie over deze woonbuurt tijdens de bijeenkomst. Stel uw vragen en deel met ons uw opmerkingen en kijk of deze bijzondere vorm van wonen en leven iets is wat bij u past.

U bent van harte welkom op woensdagavond 19 juni a.s. van 19.30 tot circa 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 u) bij Ons Thuis in Terheijden. Wij vertellen u samen met partners meer over deze energiezuinige, groene en leefbare woonbuurt.