Uitnodiging brainstormavond doorkomst Vuelta in Made

15 okt 2019
Inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen en organisaties zijn van harte welkom bij het eerste La Vuelta Café in Made op donderdag 24 oktober 2019. Op het programma staat een brainstorm over nevenactiviteiten bij de doorkomst van de Ronde van Spanje, La Vuelta, op 16 augustus 2020 door Made. Gastheer is wedstrijdspeaker Johan van der Made, oud-profrenners Gert Jakobs (Tour du Jour), Jacques Hanegraaf (oud gele trui drager van de Tour) en Matthieu Hermans nemen de aanwezigen aan de hand door de wereld van de wielrennerij en La Vuelta. Om echt in de wielersfeer te komen, wordt de zaal aangekleed met een aantal originele wieler T-shirts uit de collectie van de bekende wielertricotverzamelaar Henk Theuns.

Datum en tijd

De brainstormavond is op donderdagavond 24 oktober a.s. in de Korenbeurs in Made. Het programma van de avond begint om 19:30, inloop vanaf 19.00 uur. De avond eindigt rond 22.00 uur. Belangstellenden melden zich aan via vuelta@drimmelen.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Vuelta in Nederland kunt u terecht op https://www.lavueltaholanda.com/ en als u vragen heeft over de brainstormavond kunt u mailen naar vuelta@drimmelen.nl. Hopelijk zien we u de 24e!