Uitnodiging sluitstuk Toekomstvisie gemeente Drimmelen

24 okt 2019

De gemeente vernieuwt momenteel haar Toekomstvisie. Wat voor een gemeente wil Drimmelen zijn rond het jaar 2040? Dit gaan we vastleggen in de Toekomstvisie 2040.

Wensen

Om tot deze visie te komen zijn verschillende stappen doorlopen. Het eerste onderdeel was de Swipocratie, een beeldende enquête waar u kon swipen naar uw voorkeuren en wensen. Deze uitslagen hebben we gebruikt als input voor de discussietafels tijdens de Denktank 2040. Op deze avond gingen we de diepte in op belangrijke thema’s. Ook hebben we verschillende doelgroepen benaderd. Zo hebben we kinderen gevraagd hun Drimmeldroom te tekenen en zijn we in gesprek gegaan met ouderen in onze gemeente.

We hebben zoveel mogelijk verschillende wensen opgehaald.

D-600

Als laatste bijeenkomst organiseren we de D-600, het sluitstuk van de toekomstvisie. Op deze interactieve avond maken we keuzes tussen verschillende plannen en initiatieven. Als u op de stoel van de gemeente zit en budget mag verdelen, op welke thema’s investeert u om bepaalde plannen te realiseren? Op de D-600 draait alles om ‘beleving’ zodat de thema’s tot leven komen. Uw mening is erg belangrijk, twijfel niet langer en meld uzelf aan.

Dinsdag 5 november

Van 19.30 tot 21.30 (inloop vanaf 19.00 uur)
Gemeentehuis, Park 1 Made

Aanmelden

Aanmelden kan via toekomstvisie@drimmelen.nl.
Kijk voor meer informatie op www.drimmelen.nl/toekomstvisie