Uitreiking 100e cheque ‘Samen aan de slag’

6 mrt 2018
Op zaterdagmiddag 3 maart werd de 100e cheque van ‘Samen aan de slag’ uitgereikt. Deze aanvraag was ingediend door de volleybalafdeling van Sportvereniging Hirundo voor de realisatie van een beachvolleybalveld. Zij hebben samengewerkt met Scouting Zwalaho om tot dit voorstel te komen. Dit toekomstig veld op het terrein van Scouting Zwalaho kan in de toekomst door zowel Zwalaho als de volleybalvereniging gebruikt worden.

De gemeente Drimmelen hecht veel waarde aan dit soort initiatieven en wilde deze mooie mijlpaal dan ook graag vieren. Op deze middag reikte wethouder Harry Bakker samen met Lilian Lambrechts (Coördinator Dorpsgericht werken) daarom de cheque van €2.000,- en een taart uit aan de initiatiefnemers.

Met de regeling ‘Samen aan de slag’ kunnen inwoners financiële steun aanvragen bij de gemeente voor hun initiatief. Deze aanvragen moeten bijdragen aan het vergroten van de leefbaarheid binnen de gemeente.

Voor meer informatie over de aanvraag en de spelregels kunnen inwoners terecht op: https://drimmelen.nl/samen-aan-de-slag