Is uw huis inbraakproof?

18 jun 2020
Woninginbraak komt regelmatig voor in Nederland, daar is de gemeente Drimmelen jammer genoeg geen uitzondering op. De gemeente Drimmelen heeft de veiligheid en het veiligheidsgevoel van haar inwoners erg hoog op de agenda staan.

Inbraakproof-actie

De gemeente Drimmelen heeft een samenwerking met het gecertificeerde bedrijf lnbraakproof uit Lage Zwaluwe. Met deze samenwerking wordt er aan de inwoners (met een koopwoning) van onze gemeente een gratis vrijblijvende inspectie van de woning aangeboden conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Na de inspectie volgen aanbevelingen om de woning beter te beveiligen tegen inbraak. 

Inbraakproof

Het bedrijf Inbraakproof is gespecialiseerd in het treffen van beveiligingsmaatregelen (zowel bouwkundig als elektronisch). Tijdens de Inbraakproof-actie wordt er ingezet op bewustwording en promotie van het beveiligen van woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Voldoet uw woning aan het Politiekeurmerk dan ontvangt u voordelig het certificaat en bijbehorende raamstickers.

Bij woningen die beveiligd zijn met dat keurmerk wordt de kans op een inbraak met ongeveer 95% verkleind.

Aanmelden

Meld u aan voor een kostenloze woninginspectie op de site www.inbraakproof.nl/drimmelen of door te bellen op telefoonnummer 0800-0084.