Verplaatsing weekmarkt in Made i.v.m. werkzaamheden Marktstraat

27 feb 2020
weekmarkt
Na carnaval starten de werkzaamheden aan de Marktstraat in Made. Hierdoor wordt de weekmarkt tijdelijk verplaatst naar het Raadhuisplein.

Vanaf wanneer wordt de weekmarkt verplaatst?
Op woensdag 26 februari 2020 zal de eerste weekmarkt op het Raadhuisplein plaatsvinden. De verplaatsing is tijdelijk voor de duur van de werkzaamheden in de Marktstraat.

Afsluiting Raadhuisplein
Om bovengenoemde reden zal het Raadhuisplein in Made met ingang van 26 februari 2020 op woensdagen van 05.00 uur tot 14.00 uur afgesloten zijn.

Parkeerverbod
De parkeerplaatsen aan het Raadhuisplein en voor ’t Trefpunt zijn in verband met de weekmarkt tussen 05.00 uur en 14.00 uur ook niet beschikbaar om te parkeren. Houd daar rekening mee als u uw auto in het betreffende gebied wilt parkeren (zie oranje markering op de afbeelding). Indien nodig zullen foutief geparkeerde auto’s in het gebied weggesleept worden. De bloembakken op het Raadhuisplein worden in verband met de weekmarkt ook tijdelijk verplaatst. Dit kan de kans vergroten dat er auto’s op het plein worden geparkeerd, maar dat is niet toegestaan. Om te voorkomen dat er op het plein geparkeerd wordt, plaatsen we voor dit parkeerverbod (herhalings)borden rondom het Raadhuisplein. De grote parkeerplaats aan het Valkenbergplein biedt normaal gesproken voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van het Raadhuisplein.