Vraagbundeling glasvezel Made verlengd tot 16 augustus

23 jul 2021
Bericht van Delta Fiber Netwerk:

Gratis aanmelden kan nog steeds
Glasvezel in Made is dichterbij dan ooit, maar we zijn er nog niet!

 

Komt er glasvezel in Made? Dat blijft nog even spannend. Het benodigde percentage is nog niet helemaal behaald, er zijn nog 100 aanmeldingen nodig! Inwoners van Made krijgen daarom nog tot 16 augustus 2021 de tijd om zich aan te melden zonder extra aansluitkosten.

Bart Helthuis, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk:

“Tijdens onze glasvezelcampagne in Made in corona tijd, hebben wij gemerkt dat we nog niet iedereen goed hebben kunnen bereiken. Veel inwoners hebben zich al aangemeld, maar het benodigde percentage van 25% is nog niet behaald. We hebben in totaal nog zo’n 100 abonnementen nodig. Daarom geven wij de inwoners die zich nog niet hebben aangemeld, tot 16 augustus 2021 de tijd zich aan te melden zonder extra aansluitkosten van € 650,-. Op die datum bekijken we opnieuw of het benodigde percentage is behaald. Is dat het geval? Dan wordt er glasvezel aangelegd in Made!”

Harry Bakker, wethouder gemeente Drimmelen:

“Als gemeente zijn we ervan overtuigd dat glasvezel de toekomst is en bijdraagt aan de digitale bereikbaarheid en daarmee de leefbaarheid in álle kernen binnen onze gemeente. De glasvezelcampagnes in het buitengebied en kleinere kernen zijn succesvol afgerond en de werkzaamheden van de aanleg zijn daar inmiddels van start gegaan. Ons uiteindelijke doel is echter de héle gemeente te voorzien van een toekomstbestendige digitale verbinding. Helaas heeft Made, als láátste kern binnen onze gemeente, nog geen positief resultaat behaald. Daarom roepen wij alle inwoners van Made op die zich nog niet hebben aangemeld voor glasvezel, dit uiterlijk op 16 augustus te doen, zodat we als gehele gemeente Drimmelen klaar zijn voor de toekomst!”

Inwoners worden na 16 augustus persoonlijk geïnformeerd

Alle inwoners van Made die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden na 16 augustus persoonlijk geïnformeerd of er daadwerkelijk glasvezel komt in Made. Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld krijgen nog extra de tijd om zich aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl. Doen zij dit uiterlijk op 16 augustus 2021, dan besparen zij de aansluitkosten van € 650,- .

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.