Werkzaamheden herinrichting centrumroute Terheijden

24 dec 2019

We geven u graag een update over de werkzaamheden in het centrum van Terheijden voor de komende periode:

Kerstperiode

Op vrijdag 20 december 2019 is de laatste dag van het jaar dat er werkzaamheden plaatsvinden in het centrum van Terheijden. Op maandag 6 januari 2020 start de aannemer de werkzaamheden weer op. In de tussenliggende periode is het Dorpsplein beschikbaar als parkeerplaats. De kruising Hoofdstraat/Markstraat/Raadhuisstraat is open voor het doorgaande verkeer. Het autoverkeer kan de Hoofdstraat in beide richting inrijden over de nieuwe verharding of een tijdelijke verharding. Doorgaand verkeer is echter niet mogelijk. Ter hoogte van Surplus is een fysieke barrière aangebracht. Te voet blijft alles sowieso bereikbaar.  

Parkeren tijdens de feestdagen

Parkeren kunt u ook tijdens de feestdagen onder andere op de volgende plaatsen:

  • Via de Hofjesweg blijft de parkeerplaats bij de Jumbo bereikbaar;
  • Via de Polderstraat blijft de parkeerplaats aan de Schepenhof bereikbaar;
  • Parkeerplaatsen aan de Norbartstraat en achter het Slotje.

Januari 2020

Op maandag 6 januari 2020 start de aannemer met de opbreekwerkzaamheden aan de Hoofdstraat, rotonde, Zeggelaan en Polderstraat. Meer informatie hierover volgt in de volgende editie van ’t Carillon.

Actuele informatie

Om u te informeren over de meest actuele stand van zaken van dit project maken wij gebruik van de BouwApp. In de app- of playstore kunt u de BouwApp downloaden (de app met het gele helmpje). Als u de app hebt gedownload kunt u het project vinden onder de naam “Herinrichting doorgaande route Terheijden”. Als u het project als favoriet toevoegt, ontvangt u telkens een bericht als er nieuwe informatie over het project op de app is geplaatst.