Werkzaamheden Nieuwstraat Made

25 nov 2020

In opdracht van Brabant Water en Enexis Netbeheer voert aannemer Van Vulpen werkzaamheden uit aan de water- en gasleidingen in de Nieuwstraat in Made.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 30 november 2020 en duren ongeveer 14 weken. De werkzaamheden beginnen aan de kant van de Zuideindsestraat – Nieuwsstraat aan de zijde van de voormalige kerk. Aan die kant kunnen de parkeerplaatsen dan tijdelijk niet gebruikt worden. De werkzaamheden worden steeds in werkvakken van max. 100m per keer uitgevoerd.

Bereikbaarheid winkels/woningen

Vanaf die kant van de Nieuwstraat wordt richting de kant van de rotonde (Adelstraat/Marktstraat/Nieuwstraat) gewerkt. Van Den Deel tot de rotonde worden de werkzaamheden ook in werkvakken uitgevoerd, waarbij doorgaand gemotoriseerd verkeer dan tijdelijk niet mogelijk zal zijn op werkdagen van 07.00 – 17.00 uur. De winkels en huizen blijven wel te allen tijden bereikbaar voor voetgangers en fietsverkeer.

Parkeren

De werkzaamheden in de straat kunnen tijdelijk zorgen voor minder parkeergelegenheden ter plaatse. Het kan dus zijn dat u een parkeerplaats in een omliggende straat of op een van de grotere parkeerterreinen in het dorp moet zoeken.

Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie (18-12-2020 tot en met 03-01-2021) worden er geen werkzaamheden uitgevoerd.

Meer informatie vindt u op de pagina 'Onderhoud water- en gasleiding Nieuwstraat - Made'.