Werkzaamheden Raadhuisplein Made starten 22 mei 2018

9 mei 2018
De rotonde is klaar. Nu gaan we verder met de aanleg van het Raadhuisplein en omgeving in het centrum van Made. Op 22 mei aanstaande om 7.00 uur starten de werkzaamheden. De werkzaamheden aan het Raadhuisplein en omgeving zijn onderdeel van het plan voor de nieuwe inrichting van het centrum van Made.

Wat houden de werkzaamheden in

We gaan het huidige Raadhuisplein, Nieuwstraat en Valkenbergstraat (deels) herinrichten. Het bestaande riool wordt vervangen. De straat en plein worden ingericht met straatbakstenen en natuursteen-materialen.

Fasering en bereikbaarheid

 

Fase 1

Op 22 mei sluiten we de Nieuwstraat vanaf de nieuwe rotonde tot huisnummer 9 af voor alle verkeer. De verharding wordt opgebroken waarna we beginnen met het aanpassen van het huidige rioolstelsel. Vervolgens wordt de straat weer gemaakt en voorzien van nieuwe verharding. De werkzaamheden zullen ongeveer 3 weken duren.

Fase 2

Vanaf 18 juni gaan de werkzaamheden verder op het Raadhuisplein en in een deel van de Valkenbergstraat (tot de toegang van de parkeerplaats). Het plein en de straat worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor voetgangers leggen we aparte tijdelijke paden aan. De werkzaamheden duren tot ongeveer half juli 2018.

Informatie en vragen

Tijdens de werkzaamheden kunt u voor vragen of opmerkingen iedere donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur naar het inloopspreekuur komen in de groene bouwkeet op het Valkenbergplein.

Daarnaast kunt u ook altijd mailen naar het mailadres:  centrumplan@elshoutendebont.nl

Voor dringende zaken kunt u altijd bellen met Pascal Woestenberg 0416-333501 of met Jurgen Treffers 0183-820368. Ook kunt u de BouwApp raadplegen. Hier geeft de aannemer regelmatig een update geven over de werkzaamheden. U kunt deze app gratis downloaden op uw smartphone of tablet.