Werkzaamheden waterleidingnet Lage Zwaluwe

1 sep 2017
In opdracht van Brabant Water start aannemer Baas B.V. begin september met werkzaamheden aan het waterleidingnet in Lage Zwaluwe. Het betreft de Industriestraat, Onderstraat, Dokter Dooremansstraat, Kerkstraat, Nieuwlandsedijk en de Flierstraat. De totale werkzaamheden duren tot maart 2018.

De bestaande waterleidingen stammen nog uit 1927 en zijn daarom aan vernieuwing toe. In enkele gevallen worden ook de aansluitingen in de meterkast (of -put) vervangen. Op deze manier kunt u ook in de toekomst altijd rekenen op vers water.

Werkzaamheden

In totaal vervangt de aannemer ongeveer 2,4 kilometer waterleidingnet.
De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07.30 en 17.00 uur. De aannemer informeert de betrokkenen via een kaart of brief.

Als de aannemer bij u in de straat aan het werk is is het mogelijk dat u even geen water heeft,  de straat tijdelijk niet toegankelijk is en dat de auto even ergens anders moet worden geparkeerd. Ook is het mogelijk dat de afvalcontainer tijdelijk op een andere plaats moet worden aangeboden omdat de vuiliswagen niet in de straat kan komen.

Informatie

U kunt vanaf 7 september iedere donderdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur uw vragen stellen aan de aannemer. U vindt de directieunit op het terrein van Dubbelman en Zonen b.v. in Lage Zwaluwe.
U kunt hier naast de algemene informatie ook de actuele planning van de werkzaamheden in uw straat of wijk inzien. Deze informatie vindt u ook op www.baasbv.nl/bewuste-bouwers-projecten/lage-zwaluwe.