Woonrijp maken Made Oost

In het voorjaar van 2019 is het eerste deel van Made Oost woonrijp gemaakt. In november starten we met de tweede fase. Dit betreft de Hooimijt en de Ploegstraat tussen de Kalverstraat en Dorkarstraat. Het asfalt van de bouwwegen wordt vervangen door de definitieve bestrating en de plantsoenen worden ingericht. Aannemersbedrijf Krinkels B.V. uit Wouw voert het werk uit.

Communicatie

U kunt de voortgang van het project op uw smartphone of tablet volgen met de BouwApp. Deze app download u gratis in de appstore (Google, Apple of Windows). In de app zoekt u naar ‘Woonrijp maken Made Oost’. Als u het project toevoegt aan uw favorieten, krijgt u automatisch een bericht als wij nieuwe informatie plaatsen.

Voor belangrijke gebeurtenissen, zoals de start van de uitvoering, sturen wij of de aannemer brieven huis-aan-huis naar de bewoners van de wijk.

Voor vragen of meldingen over de uitvoering kunt u terecht bij de uitvoerder of toezichthouder. Voor overige zaken kunt contact opnemen met de projectleider Willem Loeff van gemeente Drimmelen.

Projectleiding

  • Bestuurlijk verantwoordelijk collegelid : Jan-Willem Stoop
  • Ambtelijk verantwoordelijk projectleider : Willem Loeff (tel. 14 0162)

Contactpersonen uitvoering

  • Uitvoerder aannemer Krinkels BV: Wilco Noteboom (tel. 0165 - 301851))
  • Toezichthouder gemeente Drimmelen: Ruud van der Zalm (tel. 14 0162)

Planning

Start uitvoering : eind februari 2019
Gereed : eind 2020

Tekeningen

 

pdf Tekening Made Oost (PDF, 620.93 KB)

pdf Tekening Made Oost (PDF, 1.79 MB)

pdf Tekening (PDF, 2.71 MB)