Woonrijp maken Made Oost

In 2019 zijn we gestart met het woonrijp maken van Made Oost. Het asfalt van de bouwwegen wordt vervangen door de definitieve bestrating en de plantsoenen worden ingericht. In de eerste helft van 2020 november wordt de Ploegstraat woonrijp gemaakt. Het laatste deel van de wijk volgt als alle woningen gereed zijn. Aannemersbedrijf Krinkels B.V. uit Wouw voert het werk uit.

Communicatie

U kunt de voortgang van het project op uw smartphone of tablet volgen met de BouwApp. Deze app download u gratis in de appstore (Google, Apple of Windows). In de app zoekt u naar ‘Woonrijp maken Made Oost’. Als u het project toevoegt aan uw favorieten, krijgt u automatisch een bericht als wij nieuwe informatie plaatsen.

Voor belangrijke gebeurtenissen, zoals de start van de uitvoering, sturen wij of de aannemer brieven huis-aan-huis naar de bewoners van de wijk.

Voor vragen of meldingen over de uitvoering kunt u terecht bij de uitvoerder of toezichthouder. Voor overige zaken kunt contact opnemen met de projectleider Willem Loeff van gemeente Drimmelen.

Projectleiding

  • Bestuurlijk verantwoordelijk collegelid : Jan-Willem Stoop
  • Ambtelijk verantwoordelijk projectleider : Willem Loeff (tel. 14 0162)

Contactpersonen uitvoering

  • Uitvoerder aannemer Krinkels BV: Wilco Noteboom (tel. 0165 - 301851))
  • Toezichthouder gemeente Drimmelen: Ruud van der Zalm (tel. 14 0162)

Planning

Start uitvoering : 2019
Gereed : eind 2021

Tekeningen

 

pdf Tekening Made Oost (PDF, 620.93 KB)

pdf Tekening Made Oost (PDF, 1.79 MB)

pdf Tekening (PDF, 2.71 MB)