Zelf aan de slag: isoleren en opwekken

Zo’n 95% van alle woningeigenaren in Nederland heeft een onnodig hoge energierekening. Stijgende energieprijzen en een steeds groter klimaatprobleem maken dat we hard aan de slag moeten met het verduurzamen van onze woningen.

Ook in 2019 en 2020 kunt u als inwoner van onze gemeente kosteloos gebruik maken van het Regionaal Energieloket: www.regionaalenergieloket.nl/drimmelen.

Op deze website vindt u informatie over het verduurzamen van uw woning: besparingstips, subsidies, mogelijke maatregelen en bedrijven die de maatregelen voor u kunnen uitvoeren. Ook kunt u een HuisScan laten uitvoeren, offertes opvragen en is er een digitale en telefonische helpdesk. Het Regionaal Energieloket is vooral gericht op woningeigenaren. Maar voor jou als huurder is de informatie over energiebesparing en subsidies ook waardevol.  

Energieambassadeur aan huis

Krijg gratis tips van een energieambassadeur aan huis! Elk huis is anders. Wil je graag energiebesparende maatregelen nemen maar weet je niet goed wat de beste opties zijn voor jouw woning? Maak een afspraak met een onafhankelijke energieambassadeurs uit Drimmelen. Ga naar www.energieloket.nl

Duurzaamheidslening

Investeren in de isolatie van uw woning of duurzame opwekking zoals zonnepanelen? Wellicht kunt u gebruik maken van de duurzaamheidslening. Lees meer: https://drimmelen.nl/duurzaamheidslening

duurzaamhuis.jpg

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Regionaal Energieloket Dimmelen