Zelf aan de slag: isoleren en opwekken

Boek een gesprek met een energieambassadeur aan huis

Wil je graag energiebesparende maatregelen nemen maar weet je niet goed wat de beste opties zijn voor jouw woning? Maak een afspraak met een van de onafhankelijke energieambassadeurs uit Drimmelen via het Regionaal EnergieLoket: www.regionaalenergieloket.nl/drimmelen.

Voordelen van isoleren en besparen

Zo’n 95% van alle woningeigenaren in Nederland heeft een onnodig hoge energierekening. Stijgende energieprijzen en een steeds groter klimaatprobleem maken dat we hard aan de slag moeten met het verduurzamen van onze woningen, ook in Drimmelen. Daarom kunt u als inwoner van onze gemeente gratis gebruik maken van de de informatie van het Regionaal Energieloket (www.regionaalenergieloket.nl/drimmelen). Op deze website leest u ook meer over besparingstips, subsidies, mogelijke maatregelen en bedrijven die de maatregelen voor u kunnen uitvoeren. Ook kunt u een HuisScan laten uitvoeren, offertes opvragen en is er een digitale en telefonische helpdesk. Het Regionaal Energieloket is vooral gericht op woningeigenaren. Maar ook voor voor huurders is de informatie over energiebesparing en subsidies waardevol.  

Duurzaamheidslening

Investeren in de isolatie van uw woning of duurzame opwekking zoals zonnepanelen? Wellicht kunt u gebruik maken van de duurzaamheidslening. Lees meer: https://drimmelen.nl/duurzaamheidslening

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Regionaal Energieloket Dimmelen