Zonnepanelenactie

Misschien denkt u na over het kopen van zonnepanelen. Maar waar moet u beginnen? Om te helpen bij het maken van een goede keuze organiseert de gemeente Drimmelen een collectieve zonnepanelenactie voor haar inwoners. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners zonnepanelen aanschaffen van een goede kwaliteit tegen een scherpere prijs.

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Regionaal Energieloket

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket en het aanbod is door technische specialisten van het loket bepaald op basis van prijs, kwaliteit en ervaring.

Kijk voor meer informatie over deze actie en het opvragen van een offerte ook op de website van het Regionaal Energieloket.

Informatieavond terugkijken

Op 5 november 2020 is er een informatieavond geweest over deze actie. Heeft u de informatieavond gemist? Via deze link kunt u de opname van die avond terugkijken.  

Inschrijven voor de zonnepanelenactie

De inschrijving voor de zonnepanelenactie staat tot en met 31 maart 2021 open. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met een installateur. Tijdens deze woningopname zal de installateur vrijblijvend advies geven over onder andere de hoeveelheid en locatie van de zonnepanelen. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte. Hierna kunnen bewoners besluiten of ze meedoen met de actie.

Inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl

Beschermd dorpsgezicht of monumentaal pand?

Woont u in een beschermd dorpsgezicht of monumentaal pand, dan zijn zonnepanelen onder voorwaarden mogelijk. Neem hiervoor vooraf contact op met de monumentencommissie of de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van de gemeente via telefoonnummer 140162.

Isolatieactie

Naast de zonnepanelenactie organiseert de gemeente in samenwerking met het Regionaal Energieloket ook een isolatieactie. Energie die bespaard wordt, hoeft namelijk ook niet opgewekt te worden. Meer informatie hierover vindt u op de pagina 'Isolatieactie'.