Aanleg Traais Warmtenetwerk

In de zomer van 2019 is het Traais Energie Collectief (TEC) gestart met de aanleg van het Traais Warmtenetwerk in het centrum van Terheijden. De leidingen liggen sindsdien in een deel van de Markstraat, de Hoofdstraat (vanaf de rotonde richting het centrum) en de Raadhuisstraat tot het begin van de Molenstraat. De inwoners uit dit gebied krijgen straks de kans om hun huizen te voorzien van duurzame warmte uit het warmtenet.

Planning

Het netwerk breiden ze stap voor stap, straat voor straat verder uit. 
De aanleg van het warmtenet fase 1.1 en 1.2 is afgerond. Dit zijn een deel van de Markstraat (van het Dorpsplein tot aan het kruispunt met de Norbartstraat), Hoofdstraat (vanaf de rotonde richting het centrum), Raadhuisstraat (tot het begin van de Molenstraat), Mr. Aalbersestraat, Thomashof, Norbartstraat, Slotje en nieuwbouwproject De Weelde.

De verdere planning is in grote lijnen te bekijken via deze link.

Met bewonersbrieven worden de bewoners door TEC geïnformeerd over de geplande werkzaamheden in hun straat. Ook kondigen we wegafsluitingen aan via de bekendmakingen in ’t Carillon: onder ‘Tijdelijke verkeersmaatregelen’.

Heeft u vragen over de aanleg van het Traais Warmtenetwerk? Stuur dan een mail naar info@traaisenergiecollectief.nl of kijk op: www.traaisenergiecollectief.nl/projecten/traais-warmtenetwerk