Bekendmakingen

De gemeente Drimmelen maakt de officiële bekendmakingen en kennisgevingen bekend via het Gemeenteblad op www.officiëlebekendmakingen.nl Deze bekendmakingen worden ook gepubliceerd in het huis-aan-huisblad 't Carillon.

Ga naar direct naar  Berichten (bekendmakingen/publicaties) over uw buurt 
Deze 'berichten over uw buurt' worden na publicatie 8 weken bewaard door overheid.nl om de actualiteit te waarborgen.
Wilt u de bekendmakingen over een langere periode bekijken dan kunt deze vinden onder de rubriek 'Gemeenteblad' op overheid.nl. Als u bij de publicerende organisatie 'Drimmelen' invoert en op 'zoeken' klikt verschijnen de bekendmakingen gepubliceerd sinds 1 juli 2017 tot heden.

Alle bekendmakingen bekijken op overheid.nl

Iedere week automatisch onze bekendmakingen in uw mailbox?

Wilt u op de hoogte blijven van alle officiële bekendmakingen en kennisgevingen? Meld u dan aan voor de attenderingsservice.  Dan krijgt u onder andere bericht over ruimtelijke plannen, verordeningen, aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen en verkeersmaatregelen in uw buurt. U kunt zelf aangeven hoe vaak en waarover u informatie ontvangt en u kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden.

U hoeft alleen uw e-mailadres door te geven en uw postcode in te vullen. Daarna geeft u aan van welk gebied rondom uw woning u de berichten wilt ontvangen. Ook kiest u of u alle of slechts bepaalde berichten wilt krijgen. Zo krijgt u precies de informatie die u zoekt, gemakkelijk en automatisch in uw postbus.

Terinzagelegging omgevingsvergunning 

LET OP:
vanwege corona is inzage van onderstaande meldingen, (voorgenomen) besluiten, (ontwerp-)vergunningen en (ontwerp-)beschikkingen op het gemeentehuis niet mogelijk. Stuur een e-mail naar omgevingsvergunning@drimmelen.nl om de stukken gratis digitaal op te vragen. We kunnen de stukken meestal ook opsturen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Terinzagelegging overige vergunningen (evenementenvergunning, ontheffing geluid)

LET OP:
vanwege corona is inzage van onderstaande meldingen, (voorgenomen) besluiten, (ontwerp-)vergunningen en (ontwerp-)beschikkingen op het gemeentehuis niet mogelijk. Stuur een e-mail naar backofficeburgerzaken@drimmelen.nl om de stukken gratis digitaal op te vragen. We kunnen de stukken meestal ook opsturen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Reageren

Wilt u reageren op een bekendmaking? In veel gevallen is er een termijn waarbinnen u uw mening kunt geven voordat een definitief besluit wordt genomen.

Meer informatie over bezwaar en beroep