De Weelde - Terheijden

In oktober 2019 is het bestemmingsplan voor nieuwbouwplan ‘De Weelde’ aan de Schansstraat definitief geworden. Het gaat hier om het plan voor 38 woningen te bouwen op het perceel van de boerderij aan de Schansstraat 17 in Terheijden.

Voorbereidende werkzaamheden

Nu het bestemmingsplan vast ligt, zijn de gemeente Drimmelen en de projectontwikkelaar bezig met de voorbereidingen om het terrein klaar te maken voor de start van de bouw. In de afgelopen periode zijn de stallen gesloopt en is het terrein gesaneerd. Vanaf april 2020 wordt het terrein gesaneerd.  Daarna is gestart met de aanleg van de infrastructuur (riolering, kabels en leidingen en bouwstraten). Na de formele goedkeuring van de sanering kan de bouw van de woningen in de eerste helft van 2021 starten.

 

BouwApp

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws over dit project? Voeg dit project dan toe aan uw favorieten op de BouwApp. Hier plaatsen we regelmatig informatie over dit project. U kunt de BouwApp downloaden in de appstore of playstore.

Contactpersoon gemeente Drimmelen

Tijdens de uitvoering van het woningbouwproject is Willem Loeff het eerste aanspreekpunt van de gemeente. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 0162.

Tekeningen