Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken

Een gehandicaptenparkeerplaats is bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking. U kunt een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen als u een gehandicaptenparkeerkaart heeft.

Heeft u deze nog niet aangevraagd, ga dan naar de pagina 'Gehandicaptenparkeerkaart' op deze website om dit eerst te doen.

Heeft u vragen over het invullen van het formulier? Lees dan de toelichting onderaan het aanvraagformulier. U kunt ook contact opnemen met het cluster Verkeer, telefoonnummer 14162.

Wilt u een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aanvragen?
Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en stuur dit per e-mail naar gemeente@drimmelen.nl.U kunt het formulier ook per post versturen naar: 

Gemeente Drimmelen, 
t.a.v. het cluster Verkeer
Postbus 19
4920 AA Made

De kosten bestaan uit de volgende onderdelen (in het geval van een bestaande parkeerplaats)

Kosten gehandicaptenparkeerplaats
Leges €   61,75
Aanlegkosten materialen € 148,25
Aanlegkosten - arbeidsuren €  50,00
Totaal € 260,00

 

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op eenheidsprijzen. Indien een bestaande parkeerplaats niet omgebouwd kan worden tot gehandicaptenparkeerplaats, en dus een compleet nieuwe parkeerplaats aangelegd moet worden, zullen de kosten hoger zijn. Na verlening van de vergunning en na betaling van de kosten zal de gehandicaptenparkeerplaats worden aangelegd door, dan wel namens, de Gemeente Drimmelen