Geluksroute

Een rit langs de mooiste plekken met persoonlijke verhalen

Op zoek naar een leuke dagactiviteit deze zomer? Fiets dan de Geluksroute, een fietsroute langs de 6 plekken in de gemeente Drimmelen waar de inwoners zelf het meest gelukkig van worden. Ieder dorp heeft namelijk haar eigen unieke geluksplek. De inwoners hebben deze plekken zelf uitgekozen en achter iedere plek schuilt een mooi verhaal. De moeite waard om te ontdekken!

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
redactie

Geluksplekken

Na een nominatieronde onder alle inwoners is van elk dorp de plek met de meeste stemmen gekozen als officiële geluksplek. Bij iedere geluksplek is het verhaal van een inwoner te lezen waarom dit voor die persoon een echte geluksplek is. Deze plekken dragen bij aan het geluk van ons allemaal. Het is een plek om trots op te zijn, waar je een fijn gevoel hebt of waar je leuke ideeën krijgt. Een plek die je graag wilt delen met anderen.

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
.

Fietsroute

Vanaf nu is er ook een fietsroute die de geluksplekken met elkaar verbindt. Dit is de officiële Geluksroute die langs alle dorpen en geluksplekken van de gemeente gaat. Volg deze route, bezoek alle geluksplekken en beleef op die manier in elk dorp een stukje geluk.  De folders van de route zijn ook beschikbaar op het gemeentehuis in Made.

NAVIGATIE -Klik op kern voor de navigatie vanaf dit vertrekpunt-
 

Made

Hooge Zwaluwe

Lage Zwaluwe

Drimmelen

Wagenberg

Terheijden

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
redactie