Gemeente Drimmelen app

Via de gemeente Drimmelen app kunt u snel uw melding doen en uw persoonlijke digitale afvalkalender raadplegen. De app is gratis.

Melden

Losliggende stoeptegels, achtergelaten zwerfvuil, vernield straatmeubilair of verstopte rioleringen in de buitenruimte. Het zijn enkele voorbeelden van meldingen die door de gemeente opgelost worden. U kunt uw melding in een paar eenvoudige stappen direct  (24 uur per dag en 7 dagen in de week) doen met uw smartphone via de gemeente Drimmelen app. Het is mogelijk een foto toe te voegen van de locatie van de melding. Wanneer u uw e-mailadres achterlaat krijgt u via de app een bericht terug. Daarin staat wat de gemeente met de melding heeft gedaan.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk een melding doen  via email gemeente@drimmelen.nl, telefoon 140162 of door een bezoek aan het gemeentehuis.

Digitale afvalkalender

Raadpleeg op ieder gewenst moment uw persoonlijke afvalkalender via de gemeente Drimmelen app.  U ziet in een oogopslag wanneer u welk afval aan straat kunt aanbieden ter inzameling.

Drimmelen app downloaden

Voor een smartphone met Android, kan de Drimmelen app gratis worden gedownload via de Google Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=online.straatbeeld.drimmelen).
Voor de iPhone, kan de Drimmelen app gratis worden gedownload via de iTunes App Store(https://itunes.apple.com/nl/app/gemeente-drimmelen/id1462808882?mt=8)