Gevonden voorwerp

Heeft u een voorwerp gevonden, dan is het uw plicht om uw best te doen om het weer bij de eigenaar terug te krijgen. Als u weet wie de eigenaar is, dan kunt u dit zelf regelen. Weet u niet wie de eigenaar is? Dan kunt u het voorwerp, als het in de gemeente Drimmelen gevonden is, melden bij de gemeente Drimmelen.

Bewaren

Als u een voorwerp hebt gevonden kunt u het bij de gemeente achter laten. In dit geval heeft u geen onderhoudsverplichting; de gemeente zorgt dan voor het voorwerp. Als de eigenaar zich niet meldt, dan wordt u geen eigenaar van het gevonden voorwerp.

U kunt er ook voor kiezen om zelf het voorwerp te bewaren. In dat geval moet u zorgen voor het onderhoud. Het voorwerp moet namelijk in dezelfde staat blijven. De rechtmatige eigenaar moet u de onderhoudskosten vergoeden. Als het voorwerp minder waard is dan € 450,00 wordt u na 3 maanden de eigenaar. Is het voorwerp meer waard dan € 450,= dan wordt u na een jaar de eigenaar van het voorwerp.

Melden van een gevonden voorwerp
 

  • via telefoonnummer 14 0162
  • bij de receptie in het gemeentehuis tijdens de openingstijden (dagelijks tussen 09.00 uur en 17.00 uur via telefoonnummer 140162).

Overzicht gevonden voorwerpen

Datum  

26-09-22

voorwerp

sleutelbos met 5 sleutels met een

balletje eraan van kurk aan een touwtje wit/rood

Locatie

Drimmelen bij de spoorlijn

 

09-08-22 Voorwerpkindermountainbike, rockrider 100 fluorgroen Vossenstaart 25 Made
08-07-22 Sleutelbos met 1 zwarte/grijze autosleutel merk Lexus, en 8 andere sleutels en opener ?
05-07-22 Mobiele telefoon Samsung met zwart hoesje met kijkvenstertje Bushokje Park Made
05-07-22 Sleutel met grote metalen gesp eraan

Den Deel- Made