Lage Zwaluwe west

Een groot deel van nieuwbouwwijk De Repel is inmiddels bewoond. Vanaf het derde kwartaal van 2019 wordt de openbare ruimte woonrijp gemaakt. Het asfalt van de bouwwegen wordt vervangen door de definitieve bestrating en de plantsoenen worden ingericht. De uitvoering vindt in delen plaats en start in de straten waar geen bouwverkeer meer komt. Aannemersbedrijf Paulissen uit Goirle voert het werk uit.

Communicatie

U kunt de voortgang van het project op uw smartphone of tablet volgen met de BouwApp. Deze app download u gratis in de appstore (Google, Apple of Windows). In de app zoekt u naar ‘Lage Zwaluwe west’. Als u het project toevoegt aan uw favorieten, krijgt u automatisch een bericht als wij nieuwe informatie plaatsen.

Voor belangrijke gebeurtenissen, zoals de start van de uitvoering, sturen wij of de aannemer brieven huis-aan-huis naar de bewoners van de wijk.

Voor vragen of meldingen over de uitvoering kunt u terecht bij de uitvoerder of toezichthouder. Voor overige zaken kunt contact opnemen met de projectleider Willem Loeff van gemeente Drimmelen.

Projectleiding

  • Bestuurlijk verantwoordelijk collegelid : Jan-Willem Stoop
  • Ambtelijk verantwoordelijk projectleider : Willem Loeff (tel. 14 0162)

Contactpersonen uitvoering

  • Uitvoerder aannemer Paulissen: Richard Mols (tel. 013 - 5348484).
  • Toezichthouder gemeente Drimmelen: Alex in ‘t Hout (tel. 14 0162).

Planning

Start uitvoering : september 2019
Gereed : eind 2020