Markt van Makers

25 augustus 2024
Zaal 'De Abt' - Markstraat 2 - Terheijden - ingang onder de toren
Zomerse editie van Markt van Makers op zondag 25 augustus op nieuwe locatie

Deze markt is een jaarlijks evenement voor jong en oud in Terheijden waar kleine creatieve ondernemers of particulieren eigen werk kunnen tonen en verkopen en waar bezoekers uniek handgemaakt werk kunnen kopen zoals bijvoorbeeld keramiek, textiel, grafiek, schilderkunst, design, leer, glas, fotografie, hout, life style en kids stuff.
Markt van Makers wordt voor het eerst samen met Stichting Behoud De Antonius Abt georganiseerd in Zaal ‘de Abt’, Markstraat 2 in Terheijden. De deuren staan van 11.00 tot 16.00 uur open voor publiek. Voor bezoekers is de markt een gezellige en laagdrempelige manier om originele producten aan te schaffen en kennis te maken met de maker zelf en inspiratie op te doen.

Entree is gratis!

Elk jaar weer zorgt de organisatie voor een gevarieerd creatief aanbod zodat het voor de bezoekers telkens de moeite waard is om de markt te bezoeken. Ook nu is er een mooi deelnemersveld samengesteld met daarbij een flink aantal nieuwe gezichten.

De makers 


Incredible Insects, tasje.byIngrid, Studio Vachtig, Handmade Timber Tales, Laura Pel textielkunst, Lolo's Leer Atelier, Houtatelier Hamer en zaag, Antoinette van der Rijk,  Jannet van Gils, Droomwerelden, Elly Rijpsma, Studio Klei, Woolart, Henk en Lijni, Wij willen je verwonderen, Mat Studio, Nails by Myrt, Trimsalon '1001 vachten‘,  Theglasspod, MARBRE, 't Rietdijks Bakhuys, Renée Jager- Lafeber, Marlies Loonen Keramiek, Monique Dorigo, Jessica Melis, MJ atelier, Marjoleins Atelier en Studio Liftmuziek.

Informatie

Heb je interesse om de markt te bezoeken en wil je meer weten over de deelnemers? Volg de Facebook of Instagram pagina Markt van Makers voor de laatste updates. Heb je een vraag over dit evenement? Stuur een mail naar Team MvM; Marian Breedijk en Marie-José Dirkse via marktvanmakers@gmail.com

Markt van Makers
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Markt van Makers