Nieuwsoverzicht

Vervolg Centrumplan Made

Het Raadhuisplein en de rotonde zijn bijna klaar. Deze week zijn bloembakken geplaatst. In week 8 wordt het kunstwerk De Beweging in het midden van de rotonde geplaatst. Het overige straatmeubilair wordt eind februari geplaatst. De verlichting helaas nog niet. We zijn nog op zoek naar verlichting die past binnen het beschikbare budget
Lees meer

Koninklijke Onderscheiding René Wolfhagen en Frank Veenstra

Burgemeester Gert de Kok reikte op zaterdagavond 12 januari 2019 twee Koninklijke Onderscheidingen (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) uit. Zowel René Wolfhagen uit Terheijden als Frank Veenstra uit Made ontvingen deze onderscheiding. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse korpsavond in de brandweerkazerne van Made.
Lees meer

Nieuwjaarsontmoeting 2019 gemeente Drimmelen

De nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Drimmelen heeft een nieuwe opzet. Op initiatief van de gemeenteraad vindt de bijeenkomst plaats op 9 januari 2019 in het gemeentehuis en heet ‘Nieuwjaarsontmoeting’. Want ‘ontmoeten’ daar gaat het om: het gemeentebestuur wil op een nieuwe eigentijdse manier alle inwoners, jong en oud, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen en organisaties een gelukkig nieuwjaar wensen.
Lees meer

Bomen Marktstraat Centrumplan Made

Eind september 2018 is de reconstructie van het Raadhuisplein en de Nieuwstraat (rotonde) in Made grotendeels gereedgekomen. De volgende fase van het centrumplan Made is de reconstructie van de Marktstraat en Molenstraat. Het Molenplein pakken we hierbij als eerste aan. Uitvoering staat voor beide gepland in 2019.
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 22
Abonneren op