Ondernemen in de sector energie

Etalage van Energieloket Drimmelen biedt kansen voor lokale vakspecialisten
Iets voor uw bedrijf?

Het Regionaal Energieloket geeft invulling aan het Energieloket van de gemeente Drimmelen. Het Energieloket helpt woningeigenaren met informatie en advies over het verduurzamen van hun woning. Vakspecialisten uit onze gemeente, die zich bezig houden met het verduurzamen van particuliere woningen, kunnen zich ook bij het loket aansluiten.

Wat zijn de voordelen van het aanmelden van mijn bedrijf?

Als u zich aansluit als partner van het Regionaal Energieloket, dan maken zij gratis een persoonlijke profielpagina voor uw bedrijf op. Het bedrijfsprofiel vormt een online etalage voor uw bedrijf. Het geeft woningeigenaren een indruk wat u voor hen kunnen betekenen in het verduurzamen van de woning. U vergroot daarmee de bekendheid van uw bedrijf en zorgt ervoor dat woningeigenaren eenvoudig met u in contact komen. Ook wordt u op deze manier altijd aangeschreven wanneer er een uitvraag naar lokale installateurs voor een collectieve actie in de gemeente en de regio wordt gedaan.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via : https://regionaalenergieloket.nl/voor-bedrijven. Daar vindt u ook de voorwaarden en meer informatie over de profielpagina’s voor bedrijven.