OPEN ROAD SESSIONS presenteert NINALYNN BAND 

23 maart 2023
Witte Kerkje - Hoofdstraat 1 - Terheijden
“NinaLynn wordt beschouwd als de country belofte van Nederland en presenteert haar nieuwe album “A Taste Of The Wild” dat op 11 maart 2023 uitkomt met haar band”

Op donderdag 23 maart 2023 presenteert NinaLynn met haar band haar nieuwe CD in het Witte kerkje in Terheijden. De Nederlandse singer-songwriter NinaLynn is een Americana singer-songwriter en naar eigen zeggen vooral geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift en Norah Jones. Zij betovert luisteraars met hartverwarmende eigen composities en een stem die je raakt. Daarnaast wordt ze begeleid door gerenommeerde bandleden Janos Koolen, multi-instrumentalist, Arthur Bont, drums en Lucas Beukers, bassist die ook meegewerkt hebben aan het nieuwe album.

Het alter ego van Nina Woerden was al op hele jonge leeftijd bezig met muziek en ontwikkelde een serieus zwak voor Amerikaanse rootsmuziek, variërend van de grote countryzangeressen uit het verleden tot de smaakmakers binnen de huidige countrypop. NinaLynn had na het afronden van haar studie eigenlijk hele andere plannen voor 2020, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. In plaats van het maken van een wereldreis nam ze daarom haar debuutalbum “Hummingbird” op. Een album dat absoluut gezien indruk heeft gemaakt bij de pers en het Americana publiek.

Informatie concert

Tickets kunt u online bestellen voor 16 euro via www.openroadsessions.nl . Het concert begint om 20.30 uur, waarbij de zaal open zal zijn om 20.00 uur.