Spirituele Avond

11 oktober 2023
Restaurant De Ruif - Brouwerijstraat 57 - Wagenberg

Bloemenséance door medium Mieke Verschuren 

Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals.

Via bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen.

Meenemen

Een bloem of een bosje bloemen.

Aanmelden

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze middag omdat het een besloten bijeenkomst is, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!
Aanmelden via annie.shiva@gmail.com of 06-53776005

U bent van harte welkom!

Tijd

 20.00 uur tot 22.30 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. (pauze + 21.10 uur.)

Entree 

€ 15,00 contant aan de kassa (besloten avond, a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Informatie

Voor meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens 076-8871933 of 06-53776005, of per e-mail info@anniefens.nl

Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!

(Het is een besloten avond en iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” vanuit "gene zijde". Het medium zal zorgen dat iedereen aan de beurt komt. Sowieso zal er veel van wat er op de avond gezegd wordt ook voor u van toepassing zijn. Een bepaalde groep mensen is niet voor niks die avond bij elkaar, "toeval bestaat niet". Er kunnen geen rechten aan uitspraken van mediums, paragnosten of therapeuten worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld wordt door de mediums, paragnosten en therapeuten. Men geeft indrukken door).