Vervoersoverzicht

Op deze pagina kunt u het vervoersoverzicht van de gemeente Drimmelen vinden. In het overzicht staan o.a. alle opties (buiten het eigen vervoer) voor reizen binnen en vanuit de gemeente, welke voorwaarden er gelden, hoe de buslijnen lopen en waar meer informatie te vinden is.

Aanleiding

Uit onderzoek kwam naar voren dat er vanuit de inwoners behoefte was aan één plek, waar alle informatie over vervoer in Drimmelen makkelijk en overzichtelijk te vinden is. Ook professionals gaven aan zo’n overzicht goed te kunnen gebruiken in hun contact met inwoners en cliënten. De gemeente Drimmelen heeft toen samen met verschillende lokale samenwerkingspartners dit overzicht gemaakt.

Bekijk hier digitaal het vervoersoverzicht:

 

Ter aanvulling op bovenstaand vervoersoverzicht: de Buurtbus 224 rijdt ook op zaterdagen (overdag). Kijk voor meer informatie op: Buurtbus 224 Drimmelen-Oosterhout

Een meeneem-exemplaar voor in uw tas of jaszak is verkrijgbaar via:

Het vervoersoverzicht is in een handig meeneem-exemplaar beschikbaar en te verkrijgen op het  gemeentehuis en via SWO. De folder wordt ook gedeeld met partners, zodat het onder andere ook bij een aantal bibliotheken, dorpshuizen, huisartsen en woonzorglocaties verspreid door de gemeente komt te liggen.

Wilt u ook graag een stapel van de meeneem-exemplaren voor gebruik tijdens uw werk, of om weg te leggen bij uw locatie, praktijk, clubgebouw,  winkel, etc.?

Laat het ons dan weten via openbarewerken@drimmelen.nl

Vragen?

Heeft u andere vragen over vervoer? Of wilt een persoonlijk advies voor vervoer in Drimmelen en daarbuiten? Bel dan naar het Sociaal loket van de gemeente Drimmelen:

Telefoonnummer Sociaal loket: 140162 (bereikbaar van ma t/m vr)

Of mail naar sociaalloket@drimmelen.nl

Een helpende hand

Daarnaast kan de mobiliteitsconsulent van SWO Drimmelen een helpende hand bieden in het openbaar vervoer. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een OV-chipkaart of met het oefenen van de reis.

Bel voor info naar SWO Drimmelen: 0162-451894.

Wijzigingen doorgeven

Klopt de informatie in het overzicht niet meer of mist u belangrijke informatie? Laat het ons dan weten! U kunt dit doorgeven aan de servicebalie van het gemeentehuis, bereikbaar via telefoonnummer 140162. Ook kunt u ons mailen: openbarewerken@drimmelen.nl.

Uw input gebruiken we dan voor de volgende versie van het overzicht.

Dit vervoersoverzicht is mede mogelijk gemaakt door de Regio West-Brabant, KBO, SWO Drimmelen en Zet.