Woningbouw Verlengde Elsakker

Al enige tijd is er de wens om woningbouw te realiseren in Wagenberg op de gronden achter de Wagenstraat, Akkerstraat en in het verlengde van Elsakker. De ontwikkelende partij (VOF Brabander en KlokGroep) presenteerden in 2018 hun woningbouwplan aan omwonenden en geïnteresseerden. Inmiddels is het schetsplan aangepast voor de ontwikkeling van circa 80 woningen. Hiervoor is nu een voorontwerp bestemmingsplan gemaakt.

Voorontwerp bestemmingsplan

Vanaf 4 december 2020 ligt het voorontwerp bestemmingsplan 6 weken ter inzage (t/m 15 januari 2021). U kunt het plan inzien op het gemeentehuis of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Mocht u een inspraakreactie willen indienen, dan verwijzen wij u voor meer informatie naar de onderstaande bekendmaking.

Digitale informatiebijeenkomst van 16 december 2020 terugkijken

Om u te informeren over het plan hebben de initiatiefnemers en de gemeente een digitale informatieavond gehouden op 16 december 2020.

Heeft u die informatieavond gemist? Dan kunt u de opname daarvan terugkijken op:  https://youtu.be/VcWvma3NktI
Via het balkje met de tijdlijn van het filmpje kunt u vooruitspoelen naar de start van de avond. 

Bekijk hieronder ook de presentatie en een overzicht van veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden van die avond:

Website initiatiefnemers voor meer informatie

Verdere informatie vindt u op de projectwebsite www.verlengde-elsakker.nl, door hier vrijblijvend een account aan te maken. Deze website is door de initiatiefnemers opgericht om informatie over de voortgang te delen. Later kunt u zich hier ook inschrijven als u interesse heeft om een woning in het plan te kopen.

Contactpersoon gemeente

Heeft u vragen over de procedure?  Dan kunt u deze mailen naar Noortje Stremme via: nstremme@drimmelen.nl.

Bijlagen