Bronzen Bever voor Mirjam van Dongen uit Made

12 jun 2023
Zondagmiddag 11 juni overhandigde wethouder Jürgen Vissers een Bronzen Bever aan Mirjam van Dongen voor de door haar verrichte vrijwilligersactiviteiten voor de Handbalvereniging Made. De uitreiking vond plaats tijdens het jaarlijkse familietoernooi van de Handbalvereniging Made in de Amerhal.

Handbalvereniging Made
Sinds haar lidmaatschap in 2006 is Mirjam van Dongen actief als vrijwilliger bij de Handbalvereniging Made. Ze startte met kantinediensten en fluiten bij de junioren. Daarna werd ze rond 2006/2007 penningmeester. In 2011/2012 werd de vrijwilligersnood zeer hoog en heeft Mirjam met nieuwe bestuursleden een doorstart gemaakt. Ze bleef als penningmeester actief en ging daarnaast het secretariaat van de vereniging voeren. Ook gaf ze wekelijks training aan het jongensteam en nam ze de coaching op zich. Daarna organiseerde ze de wedstrijden en werd ze lid van de technische commissie. Tot slot houdt ze de ledenadministratie bij.

De gemeente dankt Mirjam voor haar bijdrage aan de leefbaarheid en sociale samenhang van inwoners en ondernemers. Deze bijdrage is voor de gemeente van groot maatschappelijk belang geweest.