Burgemeester Scholtze verwelkomt graag ook jonge veteranen op 9 juni 2023

16 mei 2023
Op 24 juni 2023 vindt in Den Haag de Nederlandse Veteranendag plaats. Op die dag bedankt Nederland alle veteranen voor de inzet in dienst van de vrede.

De gemeente Drimmelen doet dit voorafgaand aan deze dag traditiegetrouw voor de eigen veteranen. De veteranen uit de gemeente Drimmelen zijn vrijdag 9 juni van harte welkom om 16.00 uur in het Praathuis van het gemeentehuis in Made. Ook partners en/of andere introducés zijn van harte welkom. Burgemeester Boy Scholtze: “Ik kijk ernaar uit om onze veteranen en andere geïnteresseerden persoonlijk, als nieuwe burgemeester, te mogen ontvangen en welkom te heten. Ik hoop ook dat jonge veteranen zich aanmelden en hun verhaal willen delen.”

De Drimmelense Veteranenmiddag duurt tot 18.00 uur. Na het openingswoord van de burgemeester zal veteraan Erik Kuiper een presentatie geven. Er is verder gelegenheid om met elkaar te spreken en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Wilt u bij deze middag aanwezig zijn? Dan kunt u uiterlijk 26 mei aanmelden via bestuurssecretariaat@drimmelen.nl