Drimmelen Verbindt, ook bij jou in de buurt!

13 sep 2023
Kom langs voor een gesprek over activiteiten, ontmoeting of eenzaamheid. De werkgroep Drimmelen Verbindt trekt eind september en begin oktober de dorpen in om met inwoners te praten over activiteiten, ontmoeting en eenzaamheid.

Iedereen is van harte welkom. Dus hebt u behoefte aan een gesprek? Bent u op zoek naar een leuke bezigheid of nieuwe hobby? Of voelt u zich wel eens eenzaam? We zijn de komende tijd aanwezig bij verschillende activiteiten verspreid door de gemeente. Dus kom dan gezellig langs; de koffie en wat lekkers staan voor u klaar!

Schema bijeenkomsten Drimmelen verbindt
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Drimmelen

Waarover in gesprek?

In de gemeente Drimmelen is er een groot aanbod van activiteiten met voor ieder wat wils. Maar niet iedereen is bekend met al die mogelijkheden. Soms vinden mensen het ook lastig om de stap te zetten erheen te gaan. Daar wil de werkgroep bij helpen. Met een kop koffie/thee en een koek zitten wij daarom voor u klaar op verschillende plekken in de dorpen.

Samen kunnen we dan kijken naar welke bezigheden/hobby’s u leuk lijken of hoe we uw sociaal contact kunnen vergroten bijvoorbeeld. Het boekje Max Vitaal ligt in elk geval voor u klaar om mee te nemen. Daarin staan veel verschillende activiteiten binnen de gemeente. Ook kunt u een kijkje nemen bij de activiteit waar we op dat moment zijn. Maar dat hoeft natuurlijk niet, niks moet.

Zoekt u helemaal geen bezigheid of nieuwe hobby, maar wilt u wel graag anderen ontmoeten of hebt u gewoon behoefte aan een praatje? Ook dan bent u van harte welkom en we helpen u daar graag mee verder.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.wijzijndrimmelen.nl  > evenementenkalender > Drimmelen Verbindt!

Voor verdere vragen kunt u terecht bij: Tasha van Dam tasha.vandam@surplus.nl of via 076 – 502 77 88.

Zit u moeilijk met vervoer?

Neem dan contact op met SWO Drimmelen. Zij kunnen u via hun ANWB Automaatje Drimmelen helpen met vervoer. Meld u dan minimaal 2 werkdagen van tevoren aan via: automaatje@swodrimmelen.nl of 0162-748739 (voicemail inspreken). En gaat u liever niet alleen? SWO heeft ook vrijwilligers die er samen met u heen kunnen en u wegwijs maakt. Neem dan contact op via: info@swodrimmelen.nl of 0162 – 451894.

Hopelijk tot dan!

De werkgroep Drimmelen Verbindt, bestaande uit o.a.:

  • Gemeente Drimmelen
  • SWO Drimmelen
  • Geriafit
  •  KDOB,
  • Theek 5
  •  GGD West-Brabant
  •  Zinvol centrum voor levensvragen
  •  Samenwerkende kerken en Surplus.