Gemeentegids digitaal en op papier beschikbaar

3 mei 2023
Wie een papieren gemeentegids wil kan deze vanaf 8 mei a.s. afhalen in het gemeentehuis in Made en in de bibliotheken in Lage Zwaluwe, Made en Terheijden. De gemeentegids wordt niet huis-aan-huis verspreid.

Papieren gemeentegids

Vanwege het teruglopend gebruik van de papieren gemeentegids en de veranderende informatiebehoefte heeft het gemeentebestuur besloten de gemeentegids in deze vorm in een kleinere oplage te laten drukken. Huis-aan-huis verspreiden is niet duurzaam en bovendien kostbaar, en steeds minder mensen gebruiken de papieren versie. De papieren gids blijft echter verkrijgbaar voor wie dat graag wil.

Digitale gemeentegids

De digitale gemeentegids is te raadplegen via onze website: https://drimmelen.nl/digitale-gemeentegids. Door een term in de zoekbalk in te geven vindt u informatie over verenigingen, organisaties en instellingen. Ook de nieuwe gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders staan erin. Daarnaast is er een stratengids en een rubriekenoverzicht waar u gebundeld informatie over bepaalde onderwerpen kunt vinden.