Nieuwe datum én locatie inwonersavond huisvesting asielzoekers Made

20 sep 2023
In oktober start de zoektocht naar een tijdelijke, veilige woonomgeving voor asielzoekers. Vanwege de kermis en de daarbij horende festiviteiten is de inwonersavond in Made doorgeschoven naar maandag 9 oktober. Ook de locatie is gewijzigd. We ontvangen inwoners graag in Hotel 't Trefpunt.

De data en locaties van alle inwonersavonden

We organiseren drie inwonersavonden om criteria op te halen waar een locatie voor asielzoekers aan moet voldoen. U kunt zich aanmelden voor één van onderstaande avonden:

  • Maandag 2 oktober in De Zonzeel in Hooge Zwaluwe
  • Woensdag 4 oktober in De Gouden Leeuw in Terheijden
  • Maandag 9 oktober in 't Trefpunt in Made

Alle avonden beginnen om 19.00 uur. Vanaf 18.45 uur staat de deur open voor een kop koffie of thee. Rond 22.00 uur verwachten we te eindigen.

Meedenken en meedoen

Wilt u meedenken en meedoen? Kom dan naar een inwonersavond op bovengenoemde data. Stuur een e-mail naar asiel@drimmelen.nl en geef aan op welke avond u aanwezig bent. Ook als u vragen heeft kunt u deze stellen via dit e-mailadres.

Digitaal meedoen

Voor inwoners die niet in de gelegenheid zijn om naar een inwonersavond te komen, richtten we een digitaal platform in. Op deze website, www.wijzijndrimmelen.nl leest u bovendien alle informatie over de zoektocht.