Opening buitenzwembaden gemeente Drimmelen uitgesteld tot 18 mei 2024

1 mei 2024
Helaas moeten de gemeente Drimmelen en Optisport aankondigen dat, ondanks alle inspanningen, het zwemseizoen in De Randoet (Made) en Het Puzzelbad (Terheijden) pas kan starten op zaterdag 18 mei 2024. De nodige herstelwerkzaamheden aan de baden, glijbanen en sprayparken zijn door al het slechte weer de afgelopen periode uitgelopen.

De gemeente had opdracht gegeven voor de noodzakelijke herstelwerkzaamheden voorafgaand aan het nieuwe zwemseizoen, om de veiligheid van de zwembaden te kunnen blijven waarborgen. Maar de ongunstige weersomstandigheden van de afgelopen weken hebben de voortgang enorm vertraagd.

Abonnementhouders kunnen tot 18 mei terecht in Breda of Zevenbergen

Om abonnementhouders van Het Puzzelbad en De Randoet tegemoet te komen, krijgen die tot 18 mei 2024 wel de gelegenheid om op vertoon van hun abonnementspas gratis te zwemmen in zwembad Wolfslaar in Breda en De Bosselaar in Zevenbergen.

Veilig kunnen zwemmen

De gemeente en Optisport vinden het heel vervelend dat zwemliefhebbers door de opgelopen
vertraging nog even moeten wachten voordat De Randoet en Het Puzzelbad open kunnen en zij
begrijpen heel goed dat dit voor veel inwoners een teleurstelling is. Momenteel wordt er in elk geval alles aan gedaan om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk af te ronden, zodat de bezoekers straks weer veilig van de baden kunnen genieten.

De werkzaamheden bestaan momenteel nog uit het opnieuw kitten van de baden en de sprayparken voorzien van een nieuwe vloer. Zodra die werkzaamheden afgerond zijn en alles goed droog is, worden de baden zo snel mogelijk gevuld en het water op de juiste kwaliteit gebracht voor de opening op zaterdag 18 mei.

Kijk voor meer informatie over de twee zwembaden op: optisport.nl/buitenbad-de-randoet en
optisport.nl/buitenbad-het-puzzelbad-terheijden

Dit is een gezamenlijk persbericht van de gemeente Drimmelen en Optisport