Praat mee over onze evenementen

26 jun 2024
Van buurtbarbecue tot festival, van Koningsdag tot carnaval, iedereen vindt wel wat van evenementen in zijn/haar buurt of in de gemeente. Hebben we er teveel of te weinig? Wanneer geven ze overlast? We vragen graag om uw mening en ideeën. Hiervoor kunt u onze enquête invullen via de QR-code bij dit artikel. Doe dit snel, uiterlijk zondag 21 juli!  

Bruisende gemeente 

In ons evenementenbeleid staat wat we wel en niet mogen toestaan, wat we wel of niet moeten stimuleren. We vinden dat evenementen horen bij een bruisende en aantrekkelijke gemeente. In de omgeving van evenementen wordt vaak ook gewoond en gewerkt. Hoe gaat dat het beste samen? Ook in ons nieuwe evenementenbeleid willen we hier nog beter rekening mee houden. Daarom is het van belang dat u laat weten wat u hiervan vindt. Vul daarom de enquête in, het duurt 5 minuten. U kunt dit doen door de QR-code te scannen.

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Drimmelen


Liever op papier?

Als u de enquête graag op papier invult, kunt u hem ophalen bij de Servicebalie van het gemeentehuis of aanvragen via communicatie@drimmelen.nl. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Met uw mening en inbreng kunnen we het nieuwe beleid voorzien van goede ideeën. Alvast hartelijk dank.